Spa Information

HUSK AT BESTILLE PÅ FORHÅND

Indgang:

Vi har en række valgfrie "FLOW"-oplevelser om morgenen. Se udvalget på tavlen i Wellness-reception!

18,00
Ugekort
80,00

SÆRLIG ADGANG

VANDMEDITATION

25,00

Lær fra en mester i fridykning, hvordan du gennem bevidsthed om din vejrtrækning kan aktivere dit parasympatiske nervesystem og opnå en dyb meditativ tilstand. Tilstanden er med til at sænke kroppens surhedsgrad, der kan være et produkt af stress eller intens træning. Når krop og sind er klar, bliver du ført til poolen, hvor det 34-grader varme vand udgør det perfekte miljø til at nyde en guidet meditation. Flyd i det varme vand og mærk vandets befriende kraft.

SAUNAGUS

25,00

Find alle faste saunagus-sessioner i ugeprogrammet og tilmeld dig i Wellnesscentrets reception.
Det er også muligt at booke en privat session.

WELLNESS OG GRUPPE EVENTS

Vi tilbyder også personlige spaaftner for grupper. Alternativt kan du deltage i en af vores særlige wellness-arrangementer, som jævnligt annonceres i ugeprogrammet. Kontakt receptionen i Wellnesscentret for at få flere oplysninger.

VANDSKRÆK

90,00

OBS: VANDSKRÆKSKURSER TILBYDES MIDLERTIDIGT IKKE.
Overvind din frygt, og kast dig ud i en ny verden af selvtillid med vores Vandskrækssvømmeundervisning. Undervisningen består af en uges teori, før du går i vandet, og derefter tre sessioner i vandet (inklusive svømmebriller og badehætte).

Wellness aftener

Forkæl dig selv med vores afslapnings-, detox- eller restitutionsaften. Nyd en særlig aften, en 2-timers luksusoplevelse i en hyggelig atmosfære. For mere information kontakt venligst Wellness-receptionen.

Praktisk information

Åbningstider:

Mandag til søndag fra kl. 09.00 - 21.00

Kontaktinformation:

(+34) 928 599 999 - ext. 4460 [email protected] www.clublasanta.com

Børn:

For at sikre vores gæster en rolig og afslappende oplevelse, har børn ikke adgang til spaen. 15-18 årige er velkomne i selskab med deres forældre.

Spa faciliteter:

Indgangen til Wellnesscentret ligger lige ved siden af fritidspoolen. Wellnesscentret byder på otte rum til behandlinger. Derudover omfatter spafaciliteterne et boblebad, jacuzzi, sauna med saltvæg, tyrkisk bad, koldt kontrastbassin, brusere med forskellige oplevelser (spandebruser, aromaterapi-regnfald, bithermisk skotsk bruser), isfontæne og et udendørs afslapningsområde.

Hvad skal du medbringe:

Du får et håndklæde, som du kan bruge under dit besøg i spaen. I omklædningsrummet er shower gel og shampoo tilgængelige fra producenten Skandinavisk (ren, naturlig og aktiv hudpleje med klinisk testede ingredienser og 100% naturlige dufte). Saunaen er fælles, så behold venligst badetøj på og tag et håndklæde med. Vi giver dig et ekstra håndklæde hertil.

Bestilling af behandlinger:

Vi anbefaler, at du bestiller din behandling på forhånd for at sikre at der er plads.

Afbestillingspolitik:

Der opkræves et gebyr på 50% for enhver behandling, der aflyses samme dag som din aftale.

Spa regler og vejledning:

Wellnesscentret er et roligt og afslappende miljø. Respekter venligst alle spa-gæsters ret til privatliv og ro. For at opretholde en rolig atmosfære er kapaciteten i spaen begrænset til maksimalt 30 personer. Højst 10 personer pr. gruppe vil få adgang til faciliteterne ad gangen. Det er forbudt at hoppe i poolen, råbe, ryge eller drikke alkohol, bruge mobiltelefoner eller kameraer og smykker i centret.

Tab og skade:

Der er skabe til rådighed på eget ansvar. Vi påtager os ikke ansvaret for eventuelle tab eller skader på personlige ejendele, der måtte opstå.

Gavekort:

Giv en dejlig overraskelse med et gavekort til Wellness. Gælder til individuelle behandlinger, kombinationer af behandlinger, spa-dage eller til en bestemt værdi.

Sundhed:

Fortæl os, hvis du lider af sygdmme eller allergier, der kan skabe problemer under din behandling eller mens du bruger vores faciliteter. Det anbefales altid at konsultere din læge først.

Graviditet:

Vi tilbyder specielle behandlinger til den kommende mor. Kontakt personalet i Wellness-receptionen, der med glæde vil hjælpe dig med at vælge den mest passende behandling.